Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Masseria Elysium Nature Retreat

Mesagne, Italië

 

masseria-elysium-nature-retreat
Favoriet 
 

v.a. 1.019

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Masseria Elysium Nature Retreat in Mesagne



Terwijl ik door de tuin van Masseria Elysium Nature Retreat wandel en een verse vijg van de boom pluk, besef ik hoe ontspannen ik mij voel. Deze bijzondere plek wordt omgeven door rust en natuur en overal waar ik kijk, valt er weer iets moois te ontdekken, zoals kersenbomen die in bloem staan tot wijnranken vol druiventrossen. 

Wat wil je ook wanneer je verblijft op een organische boerderij? Er groeit en bloeit van alles. En het leuke is: de kakelverse ingrediënten van het land worden allemaal verwerkt in het restaurant. Dit is de Italiaanse keuken op zijn best en dat proef je! Wanneer je hier bent geniet je in slow motion: van de gerechten, de gastvrijheid van eigenaar Alessandro, de omgeving, van een boekje lezen in de tuin en een verfrissende duik in het zwembad. Je verblijft hier in het hart van Salento. Heb je zin in een uitstapje? Breng dan zeker een bezoek aan het charmante witte stadje Ostuni en ontdek de idyllische stranden in het oosten.
  • Wellness:jacuzzi;yoga,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Mandatory:toeristenbelasting: (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers:;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: comfort;receptie;ontbijtruimte;brood bestelservice;roomservice;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig;voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 15;00 € per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Sports:fietsverhuur (huur),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Regular:ontbijtruimte;brood bestelservice;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;jacuzzi;yoga;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-08-2025 1.019,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari