Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bougainvillea 3+2

Marina di Castagneto Carducci, Italië

 

bougainvillea-3-2bougainvillea-3-2bougainvillea-3-2bougainvillea-3-2bougainvillea-3-2
Favoriet 
     

    v.a. 477

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bougainvillea 3+2 in Marina di Castagneto Carducci

    De villa vindt u in een schitterende dennenbos waarvan ongeveer 1200 m2 een afgebakend prive terrein vormt, het ligt ongeveer 300 meter van de zee. Het heeft twee verdiepingen en de appartementen zijn mooi gemeubileerd. Op de eerste verdieping ligt het appartement Azalea, met een oppervlakte van 100 m2 en een terras met een oppervlakte van 50 m2. Op de begane grond vindt u de appartementen Buganville en Camelia, beide met een oppervlakte van 50 m2, deze kunnen gecombineerd worden op verzoek. Het huis is gebouwd op een duin en daarom heeft elk appartement een eigen aparte tuin, verder vindt u hier een barbecue en parkeerplaats voor 1 auto.

    Dit comfortabele appartement bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor 3 tot 6 personen. Dit appartement heeft een oppervlakte van ca. 50m². De tuin is voorzien van een tafel met 6 stoelen en 2 ligstoelen, verder vindt u hier een barbecue. De woonkamer is voorzien van een tweepersoons slaapbank en een eenpersoonsslaapbank. De keuken die aan de woonkamer grenst is volledig ingericht onder ander met een gasfornuis, een elektrische oven, een koelkast met vriesvak, een broodrooster, een Italiaans koffiezetapparaat en vaatwasser. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De tweepersoonsbedden kunnen in eenpersoonsbed veranderen. De badkamer is voorzien van een douche, bidet, toilet en haardroger. In de hal, bevindt zich ook een deur die eventueel met de andere woning (Camelia) kan verbonden worden. Het appartement is comfortabel ingericht en beschikt over centrale verwarming een wasmachine en TV met satelliet verbinding. Al het meubilair is gemaakt van Zweeds grenenhout en is bijzonder verzorgd.
    Het appartement is voorzien van horren.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome