Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Piccoli's Trulli

Locorotondo, Italië

 

piccolis-trulli
Favoriet 
 

v.a. 599

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Piccoli's Trulli in Locorotondo



Als je naar Puglia op vakantie gaat, dan moet je eigenlijk een keer in een authentieke trullo overnachten. De witte ronde huisjes met kegeldak lopen over van charme en bieden ook nog eens verkoeling op warme Italiaanse dagen. Piccoli's Trulli is echt een van mijn favorieten. Het bevindt zich in Locorotondo en is een heerlijke plek om tot rust te komen.

Er zijn 5 sfeervolle huisjes om in te overnachten, met allemaal net een andere inrichting en het comfort en de gemakken van nu. Geniet hier van qualitytime met je liefde of huur het hele adres als je met een groter gezelschap bent. De tuin is een oase van rust. Er is een fijn zwembad dat omringd wordt door een heerlijk terras, een buitenbar om je drankjes in koud te houden en een barbecue. Tip van mij: haal op zaterdag in Ostuni verse sardines op de markt of een stuk tonijn. Rijd naar een wijngaard in de buurt voor een heerlijke lokale wijn en je hebt een fantastische culinaire avond “thuis”. Meer van de omgeving zien? Trek dan verder Ostuni of Locorotondo in en laat je verwonderen in de smalle kronkelstraatjes en in de leukste restaurants.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;schoonmaak kamer 1 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Regular:kluisje;parkeerterrein;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);schoonmaak kamer 1 keer per week,Mandatory:toeristenbelasting: circa 1;50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 599,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari