Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bahia 6 pers.

Lido di Spina, Italië

 

bahia-6-persbahia-6-persbahia-6-persbahia-6-persbahia-6-pers
Favoriet 
     

    v.a. 666

    • Max. 5 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bahia 6 pers. in Lido di Spina


    Het familieresort ligt aan de Adriatische kust in Lido di Spina, de eerste van de Lidi Ferraresi, op slechts 500 meter van de zee, op een rustige locatie, omringd door het groene park van de Po-delta. Het is de ideale plek om uw vakantie aan zee door te brengen en het is de meest geschikte oplossing voor gezinnen die op zoek zijn naar de vrijheid van een familieverblijf.
    Het biedt verschillende soorten accommodatie, geschikt voor minimaal 2 tot maximaal 8 personen.
    Het heeft een prachtig zwembad van 300 m², compleet met bubbelbad, waar u kunt spelen en zwemmen, een ingerichte speelruimte voor kinderen van alle leeftijden. Animatie, aquarobicscursussen en avonden voor gasten.


    Dit appartement met 3 kamers is geschikt voor 4 +2 personen en heeft een oppervlakte van 45 m2. Het bestaat uit een woonkamer met twee bedden, een keuken met elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, tv / satelliet, kluis, airconditioning / verwarming en een draadloos internettoegangspunt. Er zijn 2 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed, een kamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche. Alle appartementen hebben een gemeubileerd balkon of terras en een gereserveerde parkeerplaats.

    Prijzen worden berekend voor 4 pax. Reserveringen kunnen ook worden gemaakt voor 5 of 6 personen tegen een extra vergoeding. Voor de exacte prijs vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen!

    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero