Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chianti Resort-Casa Lavanda

Gambassi Terme, Italië

 

chianti-resort-casa-lavandachianti-resort-casa-lavandachianti-resort-casa-lavandachianti-resort-casa-lavandachianti-resort-casa-lavanda
Favoriet 
     

    v.a. 1.408

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chianti Resort-Casa Lavanda in Gambassi Terme

    Dit is een landgoed van 800 hectare omgeven door ongerepte natuur. Een plek met veel charme, waar bossen en mediterraan struikgewas worden afgewisseld met olijfgaarden, wijngaarden en velden beplant met tarwe en spelt. De locatie is strategisch, midden in het hart van Toscane, op de grens tussen de provincies Florence, Siena en Pisa, in een gebied dat tenminste al sinds het Neolithicum bewoond is.

    Ongeveer twintig kilometer verderop ligt Volterra, rijk aan artistieke en monumentale getuigenissen, variërend van de Etruskische periode tot de negentiende eeuw, San Gimignano, dat met het profiel van zijn torens op een heuvel staat die de Val d'Elsa domineert en Certaldo, van de Etruskisch-Romeinse oorsprong, geboorteplaats van de beroemde schrijver en dichter Giovanni Boccaccio (1313-1375).

    Elk appartement heeft een eigen tuin met een ruimte waar u buiten kunt eten. De 3 appartementen delen samen het zwembad.

    Deze accommodatie heeft een totale oppervlakte van 110 vierkante meter en biedt comfortabel plaats aan maximaal zes personen. De comfortabele woonkamer leidt naar een grote eetkamer met een licht uitgeruste keuken, balkenplafond en een grote open haard. Het slaapgedeelte bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers met eenpersoonsbedden, waarvan één met eigen badkamer. De twee badkamers zijn voorzien van een wastafel, toilet en bidet; één heeft een bad/douche en de andere een douche. Exclusief voor de gasten is er een aangenaam terrasvormig buitengedeelte met tafel, stoelen, parasol en barbecue.

    Woongedeelte
    • grote woonkamer met banken en fauteuils, antieke schouw in typisch Toscaanse stijl, eettafel met kookeiland voor 6 personen
    • volledig ingerichte keuken met koelkast en vriezer, kookplaat met 5 branders, elektrische oven, keukengerei en serviesgoed, vaatwasser

    Slaapgedeelte
    • 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180), uitklapbaar tot een tweepersoonsbed
    • 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180), uitklapbaar tot een tweepersoonsbed
    • 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) uitschuifbaar tot een tweepersoonsbed met en suite badkamer met raam compleet met wastafel, bidet, toilet en ligbad met douche
    • 1 complete badkamer met raam met wastafel, toilet, bidet en douche

    Beddengoed en handdoeken worden gratis verstrekt
    • wij zorgen voor gratis toiletartikelen (shampoo-douche, handzeep), haardroger, toiletpapier, vloerkleden en handdoeken.
    • In de kamers zijn tevens aanwezig: passpiegel, kledingkast, hangers, nachtkastjes en verlichting

    Buitenshuis
    • privétuin van ongeveer 50 vierkante meter uitgerust met tafels en stoelen, parasol en ligstoelen;
    • groot park gedeeld met 3 andere appartementen met parkeerplaats en barbecueplek

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius