Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chianti Resort-Casa Ginestra

Gambassi Terme, Italië

 

chianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestrachianti-resort-casa-ginestra
Favoriet 
     

    v.a. 2.132

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Chianti Resort-Casa Ginestra in Gambassi Terme

    Dit landgoed van 800 hectare is omgeving door ongerepte natuur. Het is een schitterend verblijf, waar bossen en Mediterraanse heide elkaar afwisselen met olijfgaarden en graanvelden. 
    De bestemming, in hartje Toscane, ligt op de grens tussen Florence, Siena en Pisa, in een gebied met een geschiedenis die terugreikt naar de neolithische periode. Op ongeveer 20 kilometer van het landgoed ligt Volterra, een dorp dat rijk bedeeld is in artistieke en historische monumenten van de Etruskische periode tot de 19de eeuw, San Gmignano, een heuvelstad die gekenmerkt wordt door zijn imposante torens en Val d'Elsa Certaldo, een dorp van Etruskisch-Romeins oorsprong dat bekendstaat als de geboorteplaats van beroemde schrijver en dichter Giovanni Boccaccio (1313-1375)

    Casa Ginestra is comfortabel geschikt voor 6 personen. De grote woonkamer heeft een open en volledig uitgeruste keuken met een grote, typisch Etruskische open haard. Het slaapgedeelte bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers met eenpersoonsbedden, waarvan één met eigen badkamer. De twee badkamers, één met bad/douche en de andere met douche, hebben een wastafel, toilet en bidet. De grootte van het appartement, al royaal in zijn 120 vierkante meter, breidt zich naar buiten verder uit met een privéterras met tafel, stoelen, parasol en barbecue.

    Het woongedeelte
    Het huis heeft een grote woonkamer met banken en fauteuils, antieke open haard in typisch Toscaanse stijl en een eettafel met eiland voor 6 personen.
    De keuken is volledig ingericht met ijskast en vriezer, kookplaat met 5 pitten, elektrische oven, keukengerei en servies.

    Slaapgedeelte
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed
    1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (90x180) - om te bouwen tot een tweepersoonsbed. En suite badkamer met raam, wastafel, bidet, toilet en ligbad met douche
    1 badkamer met raam, wastafel, toilet, bidet en douche


    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione