Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel The Social Hub Florence Lavagnini

Florence, Italië

 

hotel-the-social-hub-florence-lavagnini
Favoriet 
 

v.a. 303

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel The Social Hub Florence Lavagnini in Florence

Aan de rand van het centrum vind je het kleurrijke The Social Hub Florence Lavagnini. Dit jeugdige hotel, gevestigd in een 19e-eeuwse palazzo, beschikt over vele faciliteiten die jou een aangenaam verblijf in Florence bieden. Het hotel heeft op het dakterras een eigen zwembad, ideaal voor de warme dagen. Daarnaast heeft het hotel een eigen bar, restaurant en fitness. De kamer van dit hotel zijn modern, kleurrijk en functioneel ingericht. Het hotel is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Zo ga je gemakkelijk en snel te voet of met het openbaar vervoer naar het centrum vol hoogtepunten en bezienswaardigheden.

Aan de rand van het centrum vind je het kleurrijke The Social Hub Florence Lavagnini. Dit jeugdige hotel, gevestigd in een 19e-eeuwse palazzo, beschikt over vele faciliteiten die jou een aangenaam verblijf in Florence bieden. Het hotel heeft op het dakterras een eigen zwembad, ideaal voor de warme dagen. Daarnaast heeft het hotel een eigen bar, restaurant en fitness. De kamer van dit hotel zijn modern, kleurrijk en functioneel ingericht.

Het hotel is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Zo ga je gemakkelijk en snel te voet of met het openbaar vervoer naar het centrum vol hoogtepunten en bezienswaardigheden.

- Galleria dell'Accademia ligt op slechts 10 minuten loopafstand.
- Je bereikt het bruisende Piazza del Duomo te voet in ca. 15 minuten.
- In de nabije omgeving van het hotel vind je diverse restaurants en barretjes.

Met het openbaar vervoer:
- Firenze Statuto ligt op 8 minuten loopafstand van het hotel.
- Het Centraal Station van Florence, Santa Maria Novella, ligt op slechts 10 minuten loopafstand. Vanaf hier reis je gemakkelijk naar steden als Pisa en Lucca.

Met het vliegtuig:
Bij aankomst op Luchthaven Florence Amerigo Vespucci reis je met het openbaar vervoer al in ca. 30 minuten naar het hotel.

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger 18 jaar ouder ouder te zijn.

De kleurrijke, moderne kamers zijn voorzien van:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Bureau
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari