Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Millefiori

Fermo, Italië

 

villa-millefiorivilla-millefiorivilla-millefiorivilla-millefiorivilla-millefiori
Favoriet 
     

    v.a. 3.710

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Millefiori in Fermo

    Met de zee aan de voorkant en een weelderig park eromheen, biedt deze villa een serene omgeving op een groene heuvel versierd met bomen, waar u vele maanden van het jaar kunt genieten van de wind en het zonlicht. Hier kunt u ontspannen wandelen, joggen op aangewezen paden, of u gewoon concentreren op zelfzorg. Dit onafhankelijke vakantiehuis beschikt over een privézwembad en biedt een ondergedompeld toevluchtsoord in de natuur, terwijl het gunstig gelegen is op slechts 5 minuten rijden van de stranden van Porto San Giorgio.

    Het revitaliseren van een landhuis in Marche uit de 20e eeuw was een moedige en gepassioneerde onderneming van de eigenaren van het pand. De kleuren, materialen en meubels zijn zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren waar u dag en nacht van kunt genieten. Het park, vol met vegetatie en bewoond door verschillende kleine wilde dieren, zorgt voor een harmonieuze mix van kleuren, geuren en geluiden, zowel binnen als buiten de kamers.

    Het park beslaat 5000 hectare en toont duizenden planten- en bloemsoorten, die het hele jaar door steeds veranderende kleuren en geuren bieden. De villa is toepasselijk vernoemd naar dit gevarieerde bloemenpracht. In het park kunnen gasten hoekjes met watervallen, waterspelen, ontspanningsplekken met banken en tafels ontdekken, evenals wandelpaden die in harmonie zijn met de omringende natuur.

    Deze vakantieaccommodatie is ideaal voor gezinnen of groepen van maximaal 8 personen die op zoek zijn naar privacy en rust en biedt gemakkelijke toegang tot essentiële diensten binnen een paar minuten met de auto.

    Deze villa ligt op slechts vijf minuten rijden van de zee in Porto San Giorgio en is een volledig onafhankelijk vakantiehuis met een totale zwembadoppervlakte van 300 vierkante meter. Ondanks de nabijheid van de zee, ligt de villa ondergedompeld in de natuurlijke omgeving van het park, waar een breed scala aan planten- en bloemsoorten te vinden is.

    De villa beschikt over uitgestrekte en goed ontworpen ruimtes, zodat gasten tijdens hun verblijf maximaal comfort kunnen ervaren. Het beschikt in totaal over vier slaapkamers en vijf badkamers, verdeeld over drie verdiepingen.

    Op de begane grond is een ruime woonkamer uitgerust met een kleine studeer-/leeshoek, bureau en bank. Het eetgedeelte is voorzien van een houten tafel en stoelen voor maximaal 10 personen, kasten, comfortabele leren banken en een palletkachel. Grenzend aan de woonkamer is toegang tot een grote, volledig uitgeruste keuken met eettafel, dubbele koelkast en vriezer, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, planken, waterkoker, koffiezetapparaat, evenals borden, bestek, serviesgoed en complete sets potten. Daarnaast bevindt zich op deze verdieping een badkamer met alle voorzieningen en een raam.

    Via een oude trap naar de eerste verdieping zijn er drie tweepersoonsslaapkamers (elk 180x190 cm), elk met een eigen badkamer voorzien van een raam, wastafel, bidet, toilet en douchecabine. Op deze verdieping staat tevens een zitkamer/leeshoek met bibliotheek ter beschikking van de gasten.

    Beddengoed en handdoeken worden gratis verstrekt, en er zijn extra kussensets beschikbaar als u dat wenst. Toiletartikelen zoals shampoo-douche en handzeep zijn gratis. In de kamers vindt u een passpiegel, een kledingkast, hangers, nachtkastjes en lampen.

    Op de tweede en laatste verdieping wacht een mini-appartement dat naadloos geïntegreerd is met de villa. Het beschikt over een woonruimte met een bank, een salontafel en een open keuken met een eettafel, fornuis, koelkast en basisuitrusting. Een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer, compleet met alle noodzakelijke voorzieningen, maakt deze verdieping compleet.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome