Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Emilianna

Fanø, Italië

 

villa-emiliannavilla-emiliannavilla-emiliannavilla-emiliannavilla-emilianna
Favoriet 
     

    v.a. 4.207

    • Max. 14 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Emilianna in Fano

    Deze prachtige villa, gelegen in de regio Marche, nabij de stad Fano, biedt ontzagwekkende vergezichten op de pittoreske glooiende heuvels die zich uitstrekken tot aan de verre zee.

    Onlangs gerenoveerd vanuit een oude boerderij, is de residentie nu een verfijnd vakantieoord, naadloos geïntegreerd in de omgeving. Met terracottakleurige stenen vloeren, plafonds met houten balken, witte muren en natuurstenen accenten straalt de villa een elegante en rustieke charme uit. De woning wordt omgeven door een zorgvuldig onderhouden tuin en beschikt over een voor de wind beschutte veranda en meerdere terrassen versierd met een eettafel, loungemeubilair, een bistrotafel en ligstoelen.

    De woning beslaat twee verdiepingen, waarbij de begane grond een indrukwekkende open indeling heeft. Deze ruimte omvat een woonruimte met banken en een open haard, een eethoek en een volledig uitgeruste keuken met comfortabele banken en een rustieke eettafel. Op de bovenverdieping, bereikbaar via een trap, bevinden zich de slaapvertrekken, bestaande uit vijf slaapkamers en drie badkamers. Daarnaast is er een apart bijgebouw waar vier extra bedden kunnen worden geplaatst.

    Op de begane grond bestaat het woongedeelte uit een entree, een ruime woonkamer met banken en een open haard, een grote eetkamer, een volledig uitgeruste keuken en een servicebadkamer. Het buitengevoel wordt versterkt door een royale veranda voorzien van een eettafel voor 15 personen, een zithoek en een kachel voor winters genot.

    Op de eerste verdieping leidt een grote open trap naar het slaapgedeelte, dat bestaat uit twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer, twee extra tweepersoonsslaapkamers en een slaapkamer met een tweepersoonsslaapbank. Twee grote badkamers, elk met een raam, maken deze verdieping compleet.

    Het pand beschikt ook over een bijgebouw, bestaande uit een open woonruimte met keuken en woonkamer, een complete badkamer met raam, en een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een aparte ruimte met twee eenpersoonsbedden.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius