Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dependence Serenella

Cortona, Italië

 

dependence-serenelladependence-serenelladependence-serenelladependence-serenelladependence-serenella
Favoriet 
     

    v.a. 996

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dependence Serenella in Cortona

    Midden op de heuvel, onder het wakend oog van het schitterende stadje Cortona ligt de oude, adellijke Villa, omgeven door olijfboomgaarden en een oud rustiek park. Temidden van deze eeuwenoude rust kunt u verblijven en genieten van de statige cipressen, de pijnbomen die hun indrukwekkende krans tentoonspreiden en de aandacht moeten delen met het schitterend uitzicht op het oude plaatsje Cortona. De statige Villa, van rond 1800, is geheel in oorspronkelijke staat gerestaureerd, alleen het sanitair en de keuken zijn hedendaags. Naast de villa liggen twee, eveneens oude, bijgebouwen, een waar vroeger de wijn gemaakt werd en het andere dat dienst deed als Limonaia, een gebouw met veel ramen en deuren waar de citrusbomen (in grote terracotta potten) 's winters binnen gezet werden. Deze bijgebouwen zijn eveneens geheel gerestaureerd. In het park voor de villa heeft de eigenaar ten behoeve van de gasten een zwembad aangelegd. Vanaf Villa zijn de grote cultuursteden van Toscana en Umbria makkelijk te bereiken, maar in de directe omgeving liggen ook vele oude dorpjes die een voor een grote historie te vertellen hebben. Een verblijf in Villa of in een van de bijgebouwen geeft u de mogelijkheid om dagelijks te kiezen: genieten vanuit het park rondom de villa van al het moois dat u aangereikt wordt of genieten van de natuur en de cultuur in de directe omgeving.

    De villa is geheel gerestaureerd en is qua bouw en ligging vergelijkbaar met Limonaia. Vroeger werd hier de wijn gemaakt voor de adellijke familie van de villa. De eigenaar heeft de villa geheel gerestaureerd en daarbij zijn zoveel mogelijk de oude materialen hergebruikt. De villa heeft een privé terras vanwaar u binnen gaat in de sfeervolle, met antiek gemeubileerde woonkamer, met een zithoek en een aparte eethoek. U treft hier meteen de oude bouwmaterialen aan, terracotta vloeren en houten balkenplafonds. Naast de woonkamer heeft u een gezellige slaapkamer met een tweepersoonsbed en bijpassende meubels. Naast de slaapkamer is een badkamer. Aan de andere zijde van de woonkamer is een keuken. Vanaf uw privé terras bereikt u via het park het zwembad.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino