Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Catalpa

Cisano Di Bardolino, Italië

 

catalpacatalpacatalpacatalpacatalpa
Favoriet 
     

    v.a. 301

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Catalpa in Cisano Di Bardolino

    Deze vrijstaande stacaravan is geschikt voor maximaal 5 personen. In het woongedeelte is er een kookeiland met stoelen. Het kookeiland is ingericht met een koelkast met vriesvak, een koffiecupapparaat, een magnetron, een vaatwasser en een waterkoker. In totaal heeft de stacaravan 2 slaapkamers en 2 badkamers. 1 slaapkamer is ingericht met 1 tweepersoonsbed. De andere slaapkamer is ingericht met 1 eenpersoonsbed en een stapelbed. De 2 badkamers zijn allebei ingericht met een douchecabine en een toilet. Buiten is er een overdekt terras met een loungeset en tuinmeubilair. Ook zijn er twee zonneligbedden aanwezig. Goed om te weten: deze stacaravan beschikt over een audio Bluetooth-systeem. Zo luister je naar je favoriete muziek. Ook is er airconditioning (tegen betaling).

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari