Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tenuta Madonnina

Castiglione di Sicilia, Italië

 

tenuta-madonnina
Favoriet 
 

v.a. 891

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Tenuta Madonnina in Castiglione di Sicilia



Nog nooit ben ik ergens zo in de watten gelegd, als tijdens mijn verblijf bij de Nederlandse eigenaren Tom en Carla op Sicilië. Hun wijnlandgoed Tenuta Madonnina ligt op 500 meter hoogte op de noordelijke helling van de Etna. Tussen de olijfbomen, wijnranken en fruitbomen ligt hun klassieke wijnboerderij. Carla staat mij al op te wachten aan het einde van de prachtige oprijlaan. Ik stap uit mijn huurauto en snel ik naar haar toe. “Wat een oase van rust”, zeg ik tegen haar. Ze glimlacht breed: “Kom maar snel mee dan gaan we inchecken op het terras met het uitzicht op de wijngaard.”

Daarna lopen we samen naar mijn appartement. Bij aankomst staan er een fles Etna Rosso en een schaaltje met diverse Siciliaanse hapjes voor mij klaar. Wat attent! Ook word ik verrast door de speelse splitlevel bouw van de appartementen waarbij Tom en Carla gezorgd hebben voor de juiste indeling. De slaapkamers inclusief airconditioning bevinden zich op de begane grond en op de eerste verdieping is de woonkamer met groot overdekt terras waar je wederom een schitterend uitzicht hebt op het prachtig gelegen dorpje Castiglione di Sicilia.

De volgende ochtend word ik wakker met verse broodjes en geniet van het ontbijt op het zonnige terras. Een goed begin van de dag als je het aan mij vraagt. Deze dag ga ik fijn doorbrengen bij het zwembad want morgenochtend ga ik al vroeg naar de Etna met de door Carla gereserveerde tour. En 's avonds staat er dan nog een Siciliaans diner op mijn planning. Dat betekent de heerlijkste gerechten en Italiaanse gezelligheid. Mijn vakantie is pure verwennerij…


  • Regular:geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;brood bestelservice;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);borg (contant te betalen);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje (tegen betaling);kinderstoel (beperkt beschikbaar);darts;golfbaan (circa 8 kilometer);tafeltennis;handdoekenservice (circa 10;00 € per week);buitenzwembad (geopend van dinsdag 23 april 2024 tot donderdag 31 oktober 2024 tussen 09:00 en 20:00 uur; lengte: 14 meter; breedte: 7 meter)(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week,Pools:handdoekenservice (circa 10;00 € per week);buitenzwembad (geopend van dinsdag 23 april 2024 tot donderdag 31 oktober 2024 tussen 09:00 en 20:00 uur; lengte: 14 meter; breedte: 7 meter)(ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Sports:darts;golfbaan (circa 8 kilometer);tafeltennis,Kids:babybedje (tegen betaling);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Deposit:borg: circa 150;00 € per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen),GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 09:30 tot 10:30 uur en van 18:00 tot 19:00 uur);geen lift aanwezig;geen kluisjes beschikbaar;brood bestelservice;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);voorzieningen voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);borg (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 8 dagen; verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer bij verblijf vanaf 8 nachten; schoonmaak 1 maal per week,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 70;00 € per eenheid per week (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);kinderstoel in de kamer: (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);extra lakenpakket: circa 27;50 € per persoon per wissel (ter plekke te betalen);extra handdoekenpakket: circa 15;00 € per persoon per wissel (ter plekke te betalen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-01-2026 891,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino