Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sella Ronda

Campitello di Fassa, Italië

 

hotel-sella-ronda
Favoriet 
 

v.a. 757

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sella Ronda in Campitello di Fassa

Hotel Sella Ronda is een groot hotel voor een aantrekkelijke prijs. De ligging bij de Col Rodella gondel is ideaal. 's Ochtends begint u de dag met een ontbijtbuffet en na een dag op de piste wordt u 's avonds getrakteerd op een 3-gangendiner. De kamers zijn eenvoudig doch netjes ingericht. Wist u trouwens dat het hotel zijn naam dankt aan de bekende skiroute Sella Ronda? Gasten waarderen dit hotel vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. In de bar kunt u terecht voor een Italiaanse espresso of bombardino, een typisch wintersportdrankje met rum en advocaat.

Hotel Sella Ronda is een groot hotel voor een aantrekkelijke prijs. De ligging bij de Col Rodella gondel is ideaal. 's Ochtends begint u de dag met een ontbijtbuffet en na een dag op de piste wordt u 's avonds getrakteerd op een 3-gangendiner. De kamers zijn eenvoudig doch netjes ingericht. Wist u trouwens dat het hotel zijn naam dankt aan de bekende skiroute Sella Ronda?

Gasten waarderen dit hotel vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding. In de bar kunt u terecht voor een Italiaanse espresso of bombardino, een typisch wintersportdrankje met rum en advocaat.

Perfect gelegen bij de Col Rodella gondel, vanuit het hotel loopt u er zo naartoe.

- Centrum: ca. 5 minuten lopen
- Skischool en skihuur: ca. 300 m

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)
- Parkeergarage (ca. € 5 p.n.)

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

- Ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet
- Huisdieren niet toegestaan
- Kinderbed aanwezig (gratis, opgeven bij boeking)
- NB het wellnesscenter blijft vooralsnog voor seizoen 23/24 helaas gesloten

- Telefoonn- Tvn- Kluisje (gratis)n- Badkamer met bad of douche, toilet en föhnn- Balkon (m.u.v. de 1-persoonskamers)

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius