Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Christine

Campitello di Fassa, Italië

 

hotel-christine
Favoriet 
 

v.a. 690

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Christine in Campitello di Fassa

Hotel Christine is een eenvoudig 2-sterrenhotel waar u zeer hartelijk welkom wordt geheten. De service is uitstekend en zo ook de maaltijden, 's ochtends staat een ontbijtbuffet voor u klaar en 's avonds wordt u getrakteerd op een 3-gangenkeuzediner. Daarnaast wordt er wekelijks zowel een Tiroler specialiteitendiner als een romantisch diner bij kaarslicht geserveerd. Gasten waarderen Hotel Christine in Campitello vanwege de vriendelijke eigenaar en de kleinschaligheid van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de sauna met ontspanningsruimte.

Hotel Christine is een eenvoudig 2-sterrenhotel waar u zeer hartelijk welkom wordt geheten. De service is uitstekend en zo ook de maaltijden, 's ochtends staat een ontbijtbuffet voor u klaar en 's avonds wordt u getrakteerd op een 3-gangenkeuzediner. Daarnaast wordt er wekelijks zowel een Tiroler specialiteitendiner als een romantisch diner bij kaarslicht geserveerd.

Gasten waarderen Hotel Christine in Campitello vanwege de vriendelijke eigenaar en de kleinschaligheid van het hotel. U kunt gratis gebruik maken van de sauna met ontspanningsruimte.

Op ca. 500 m van het centrum en op ca. 700 m van de Col Rodella gondel. Naast het hotel is een sleeplift van de skischool.

- Halte skibus: ca. 2 minuten lopen
- Skischool en skihuur: ca. 650 m

Met de auto:
- Parkeerplaats (gratis)

Met de pendelbus:
- U wordt bij hotel Sella Ronda gebracht en opgehaald

- Ontbijtbuffet en 3-gangenkeuzediner met saladebuffet
- Kinderbed aanwezig (gratis, opgeven bij boeking)
- Huisdieren niet toegestaan
- Geen lift aanwezig (2 etages)

Keurig ingericht met:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (gratis)
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome