Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Poeta

Cala Gonone, Italië

 

casa-poetacasa-poetacasa-poetacasa-poetacasa-poeta
Favoriet 
     

    v.a. 861

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Poeta in Cala Gonone

    Cala Gonone is een groot toeristisch dorp in het centrum van de Golf van Orosei, de kusthoofdstad van Barbagia, min of meer in het midden van de oostkust van Sardinië; het dorp ligt aan de voet van Monte Codula Manna, een uitgedoofde vulkaan, en is omgeven door een prachtige cirkel van kalkstenen bergen, zeer rijk aan bossen.
    Cala Gonone biedt gemakkelijke toegang tot de steden in het zuidelijke deel van de Golf van Orosei, ondergedompeld in het typische Ogliastra-landschap, gekenmerkt door de buitengewone combinatie van ruige rotsachtige natuur en de kristalheldere transparantie van de zee, die een breed scala aan wonderen voortbrengt, met verticale kliffen op het water en beboste hellingen bewoond door een belangrijke avifauna.

    De woning bevindt zich op de begane grond en bestaat uit een woonkamer, keukentje, tweepersoons slaapkamer en twee aparte slaapkamers met bedden die tegen elkaar aan of van elkaar af geschoven kunnen worden. Verder is er een veranda die toegang biedt tot een grote gemubileerde buitenplaats waar kinderen in alle rust en veiligheid kunnen spelen. De woning beschikt ook over een TV, wasmachine, airconditioning in de woonkamer, oven, haardroger, strijkijzer, strijkplank, barbecue en een buitendouche. Parkeren kan gratis in de buurt van het huis. 


    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari