Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Papavero

Cala Gonone, Italië

 

casa-papaverocasa-papaverocasa-papaverocasa-papaverocasa-papavero
Favoriet 
     

    v.a. 790

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Papavero in Cala Gonone

    Cala Gonone is een groot toeristisch dorp midden in de Golf van Orosei, de kusthoofdstad van Barbagia. De regio ligt in het midden van de oostkust van Sardinië. Het dorp zelf ligt aan de voet van de Monte Codula Manna, een inactieve vulkaan, en is omgeving door prachtige kalkstenen bergen met oude bossen.

    De woning ligt op de eerste verdieping en bestaat uit:
    -Een woonkamer met een keukentje;
    -Een slaapkamer met een tweepersoonsbed;
    -Een tweede slaapkamer en een badkamer.

    De woning heeft een groot gemeubileerd terras waar je lekker buiten kan eten of kan genieten van het uitzicht over de Golf van Orosei.
    De woning beschikt over een TV, wasmachine, oven, haardroger, strijkijzer, strijkplank en gratis parkeren voor het huis.

    Het is het perfect huis voor mensen die op zoek zijn naar een rustige, zonnige vakantie aan zee. Sterker nog, de woning ligt slechts op 1km afstand van de zee. Hier kunt u allerlei gezellige activiteiten, bootverhuur en praktische voorzieningen vinden. Ook kan je uitstapjes maken naar de prachtige stranden van Cala Luna, Cala Sisine en Cala Mariolu. Voor grotere groepen is er nog een tweede appartement op de bovenste verdieping beschikbaar waar nog 4 gasten kunnen verblijven.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    4 pers.
    Cala di Falco Resort

    Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

    Cannigione

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino