Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Festa

Cala Gonone, Italië

 

casa-festacasa-festacasa-festacasa-festacasa-festa
Favoriet 
     

    v.a. 2.143

    • Max. 9 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Festa in Cala Gonone

    NIEUWE Constructie gelegen op een rustige locatie in de woonwijk van Cala Gonone.




    Het is elegant ingericht en bestaat uit twee onafhankelijke eenheden, elk met een eigen woonkamer met een slaapbank en een kitchenette en een slaapgedeelte voor in totaal vier slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De woning beschikt over veranda's en een grote binnenplaats met een tafel en stoelen waar u kunt eten en aangename momenten van ontspanning kunt doorbrengen samen! Aanwezig: tv, wasmachine en vaatwasser; comfort van gratis parkeren voor de structuur. Gezien de ligging in Cala Gonone, is de structuur ideaal voor een vakantie van rust en zonneschijn; het is ook een uitstekend startpunt om te duiken in de prachtige wateren van de stranden van de Golf van Orosei, Osalla en Cala Cartoe bijvoorbeeld, maar ook om te wandelen of klimmen in het wilde achterland.

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome