Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8-daagse rondreis Charmant Gran Sasso & Tuscia

Bolsena, Italië

 

8-daagse-rondreis-charmant-gran-sasso-tuscia8-daagse-rondreis-charmant-gran-sasso-tuscia8-daagse-rondreis-charmant-gran-sasso-tuscia8-daagse-rondreis-charmant-gran-sasso-tuscia8-daagse-rondreis-charmant-gran-sasso-tuscia
Favoriet 
     

    v.a. 1.148

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8-daagse rondreis Charmant Gran Sasso & Tuscia in Bolsena

    8-daagse rondreis Charmant Gran Sasso & Tuscia

    Tijdens deze rondreis ontdek je de ongeëvenaarde pracht van de Gran Sasso, de hoogste bergketen van de Apennijnen. Geniet van een unieke mix van majestueuze bergen, weelderige valleien, schilderachtige dorpjes, uitgestrekte natuurreservaten en kristalheldere meren. Het tweede deel van de reis brengt je naar het betoverende Tuscia, te midden van glooiende heuvels, weelderige wijngaarden en historische charme. Ontdek het authentieke karakter van deze verborgen parel, die bekend staat om zijn schilderachtige landschappen en rijke culturele erfgoed. Je verblijft in twee verschillende accommodaties, van een Italiaanse 3* of 4* categorie. Daarnaast zijn ook een wijnproeverij en een toegangsticket voor Palazzo Farnese inbegrepen.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    6 pers.
    Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

    Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

    Cavallino

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    10 pers.
    Villa del Corallo

    Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

    Alghero