Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Villaggio Planetarium Resort

Bibione, Italië

 

appartementen-villaggio-planetarium-resort
Favoriet 
 

v.a. 241

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Villaggio Planetarium Resort in Bibione

Villaggio Planetarium Resort is een heerlijk vakantiepark voor een vakantie met het hele gezin. Er zijn maar liefst 4 zwembaden en een glijbaan van 4,5 m lang. Plezier gegarandeerd! De appartementen liggen verspreid over het resort in 9 verschillende gebouwen. In 5 minuten fietst u naar het strand waar u gebruik kunt maken van een ligstoel, zonnebed en parasol per appartement. Er is ook een shuttleservice die u er gratis heen brengt. Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de vele faciliteiten, met name voor kinderen. Bij het restaurant kunt u terecht voor een lekkere Italiaanse maaltijd of trakteert u de kinderen op een ijsje bij de bar?

Villaggio Planetarium Resort is een heerlijk vakantiepark voor een vakantie met het hele gezin. Er zijn maar liefst 4 zwembaden en een glijbaan van 4,5 m lang. Plezier gegarandeerd! De appartementen liggen verspreid over het resort in 9 verschillende gebouwen. In 5 minuten fietst u naar het strand waar u gebruik kunt maken van een ligstoel, zonnebed en parasol per appartement. Er is ook een shuttleservice die u er gratis heen brengt.

Gasten waarderen dit vakantiepark vanwege de vele faciliteiten, met name voor kinderen. Bij het restaurant kunt u terecht voor een lekkere Italiaanse maaltijd of trakteert u de kinderen op een ijsje bij de bar?

Het centrum ligt op ca. 900 m, het strand op ca. 1300 m. In de directe omgeving zijn diverse winkels te vinden.

Bibione is een ruim opgezette, mooie badplaats aan de Adriatische Zee tussen Triëste en Venetië. U vindt hier een mooi, 8 km lang zandstrand. Bibione bestaat uit twee kleine centra; Bibione Spiaggia en Bibione Pineda. Zoals de namen al doen vermoeden ligt het eerste deel bij het strand en het tweede deel meer landinwaarts tussen pijnbomen.

- Dierentuin Parco Verde: ca. 8 km
- Aquasplash waterpark: ca. 8 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven van Venetië: ca. 95 km
- Luchthaven van Treviso: ca. 93 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Keukenlinnen dient u zelf mee te nemen
- Het is tevens mogelijk om ter plaatse halfpension te boeken

De appartementen van Villaggio Planetarium Resort zijn modern ingericht en beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Airconditioning
- Kitchenette met 4 kookplaten, magnetron, koelkast en koffiezetapparaat
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome