Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Chianti Village Morrocco

Barberino Tavarnelle, Italië

 

appartementen-chianti-village-morrocco
Favoriet 
 

v.a. 141

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Chianti Village Morrocco in Barberino Tavarnelle

Appartementen Chianti Village Morrocco biedt moderne appartementen en ligt halverwege Florence en Siena. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Toscane. In minder dan 15 autominuten bent u in het hart van het Chianti gebied, gekenmerkt door pittoreske dorpjes en heuvels met wijngaarden. Bij het zwembad geniet u van een mooie zonsondergang of neemt u een frisse duik, na een dag vol bezienswaardigheden. Een auto is onmisbaar tijdens uw verblijf, zodat u uitstapjes kunt maken in de omgeving. In een half uur rijdt u naar Firenze, de hoofdstad van Toscane. Ook Siena is binnen 40 autominuten te bereiken. Of wat dacht u van een bezoek aan San Gimignano? Dit Middeleeuws stadje staat bekend om zijn dertien torens die de skyline domineren. Gasten waarderen Chianti Village Morrocco vanwege de centrale ligging in Toscane. Ook de aanwezigheid van het restaurant is prettig, zodat u terecht kunt voor een lekkere Italiaanse maaltijd.

Appartementen Chianti Village Morrocco biedt moderne appartementen en ligt halverwege Florence en Siena. Het is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Toscane. In minder dan 15 autominuten bent u in het hart van het Chianti gebied, gekenmerkt door pittoreske dorpjes en heuvels met wijngaarden. Bij het zwembad geniet u van een mooie zonsondergang of neemt u een frisse duik, na een dag vol bezienswaardigheden.

Een auto is onmisbaar tijdens uw verblijf, zodat u uitstapjes kunt maken in de omgeving. In een half uur rijdt u naar Firenze, de hoofdstad van Toscane. Ook Siena is binnen 40 autominuten te bereiken. Of wat dacht u van een bezoek aan San Gimignano? Dit Middeleeuws stadje staat bekend om zijn dertien torens die de skyline domineren.

Gasten waarderen Chianti Village Morrocco vanwege de centrale ligging in Toscane. Ook de aanwezigheid van het restaurant is prettig, zodat u terecht kunt voor een lekkere Italiaanse maaltijd.

Op ca. 4 km van Barberino Tavarnelle, op slechts 500 m van de vierbaansweg Firenze-Siena. Barberino Tavarnelle ligt aan de oude Via Cassia en kent een rijke historie. Het stadje ligt vlakbij het Chianti Classico gebied en zeer gunstig om geheel Toscane te ontdekken.

- Greve in Chianti: ca. 14 km
- San Gimignano: ca. 25 km
- Siena: ca. 44 km

Met de auto:
- Gratis parkeerplaats

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Pisa: ca. 88 km
- Luchthaven Florence: ca. 43 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Kinderbed aanwezig (gratis, bij boeking opgeven)
- Huisdieren toegestaan (gratis)

De appartementen zijn modern ingericht en bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping (geen lift).
- Tv
- Telefoon
- Kluisje
- Airconditioning
- Keuken met magnetron en vaatwasmachine
- Badkamer met douche en toilet
- Balkon of terras

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

10 pers.
Villa del Corallo

Beleef een heerlijke familie vakantie in deze verzorgd ingerichte vakantie villa, gelegen op een groot landgoed in het noordwesten van Sardinië. Het landgoed is eigendom van de familie Manca, de grootste producent van olijfolie op Sardinië. De vill..

Alghero

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

4 pers.
Residence Campus

Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

Villasimius