Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Silve Di Armenzano Natura Resort

Assisi, Italië

 

le-silve-di-armenzano-natura-resort
Favoriet 
 

v.a. 866

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Le Silve Di Armenzano Natura Resort in Assisi



Wauw! Wat een uitzicht heeft Le Silve Di Armenzano Natura Resort. Ik ben er gewoon een beetje stil van. Ik bevind me midden in het glooiende heuvellandschap van Umbrië en overal waar ik kijk zie ik groen en voel ik een zeldzame rust over me neerdalen. Het is hier zo mooi en ongerept dat het alledaagse leven even heel ver weg lijkt.

Ook het middeleeuwse pand waarin de kamers zich bevinden is een plaatje om te zien. Aan de buitenkant ademt het een en al historie. Binnen worden de karakteristieke elementen naadloos gecombineerd met antiek, design en hedendaags comfort. Je kijkt je ogen uit: in de romantisch ingerichte kamers, in de spa en in het restaurant dat overloopt van charme. Wat een indrukken doe je op tijdens je verblijf bij dit bijzondere plekje, maar daarbuiten net zo goed. Ga je graag op ontdekking? Sla dan het fotogenieke bedevaartsoord Assisi dan niet over en laat je verwonderen door de smalle steegjes, piazza's en de ruim 800 jaar oude basiliek.
  • Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling);bagagerie;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; gereguleerde temperatuur; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; gereguleerde temperatuur; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje;kinderstoel,Wellness:sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;receptie (geopend van 08:00 tot 22:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer; bij de receptie);lobby;roomservice;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;bagagerie;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-04-2025 866,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

6 pers.
Camping Village Cavallino | Villatent Nomad | 6 pers.

Leuke vijfsterrencamping, direct gelegen aan het strand en dichtbij het centrum van Venetië.VILLATENTEN OP CAMPING VILLAGE CAVALLINOnOp Camping Village Cavallino staan twee  (7 meter – geschikt voor maximaal zes personen) op de plekken 308 en 31..

Cavallino

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari