Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

Agrigento, Italië

 

15-daagse-rondreis-zuid-italia-sicilia15-daagse-rondreis-zuid-italia-sicilia15-daagse-rondreis-zuid-italia-sicilia15-daagse-rondreis-zuid-italia-sicilia15-daagse-rondreis-zuid-italia-sicilia
Favoriet 
     

    v.a. 1.424

    • Beoordeeld met een 6.3

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië in Agrigento

    15-daagse rondreis Zuid-Italië & Sicilië

    In de hak en de punt van de Italiaanse laars liggen schitterende regio's op ons te wachten. En wat te denken van Sicilië. De oude Grieken wisten het al in het uiterste zuiden van Italië is het goed toeven. Vanuit het Griekse moederland werden hier talloze kolonies gesticht, die in de loop der eeuwen uitgroeiden tot indrukwekkende steden waarvan nu de overblijfselen te bewonderen zijn. Maar dit uiterste zuiden van het heerlijke Italië biedt nog zóveel meer. We varen naar Sicilië waar de Etna als een reus over het achterland waakt. Met recht kun je spreken van een 'viaggio particolare'.
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 16-05-2024 voor een 15-daagse vakantie 1.424,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Italië

    5 pers.
    Villa Plutoni

    In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

    Santa Margherita di Pula

    2 pers.
    THotel

    Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

    Cagliari

    4 pers.
    Residence Campus

    Deze familie residence is gelegen op 3 km van Villasimius, een authentiek dorpje aan de uiterste zuidoost kust van Sardinie op ca. 50 km ten westen van de hoofdstad Cagliari. De 2 speels opgezette zwembaden en het privé strand liggen voor de deur va..

    Villasimius

    6 pers.
    Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

    Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

    Rome