Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alexander Palace

Abano Terme, Italië

 

alexander-palacealexander-palacealexander-palacealexander-palacealexander-palace
Favoriet 
 

v.a. 284

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alexander Palace in Abano Terme

4-daagse Autovakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Alexander Palace

Abano Terme ligt aan de voet van de vulkanische Euganese heuvels. Abano Terme is bekend vanwege de warmwaterbronnen. Een bezoek aan een van de bronnen is een aanrader voor een ontspannen vakantie. In de directe omgeving tref je een afwisselend en kleurrijk landschap aan. De lokale keuken staat goed aangeschreven en er is een 'Strada del Vino', een wijnroute langs de wijnboerderijen. Hotel Alexander Palace is een prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. Venetië lig op slechts 45 kilometer afstand en is een bezoek meer dan waard. Hotel Alexander Palace ligt op een paar stappen van het voetgangersgebied in Abano Terme. Het is van alle gemakken voorzien en biedt onder andere een verwarmd binnenzwembad. Er is een panoramisch zwembad met zonneterras.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Italië

5 pers.
Villa Plutoni

In het zuidwesten van Sardinië, direct aan het strand, ligt deze luxe villa, in een oase van rust en natuurschoon, deel uitmakend van een luxe resort met villa's en hotelkamers. Hier waant u zich echt in een paradijs van luxe met een privé-strand a..

Santa Margherita di Pula

6 pers.
Roma Capitol | Villatent Nomad | 6 pers.

Moderne viersterrencamping op korte afstand van het strand en nabij het oude centrum van Rome.Gloednieuwe 4-sterren camping dichtbij RomenVILLATENTEN OP ROMA CAPITOLnOp de camping staan zes  tenten, geschikt voor maximaal zes personen. De tenten st..

Rome

2 pers.
THotel

Overnachten in 'het potlood' van Cagliari, een luxe hotel midden in het centrum van deze stad is een aparte belevenis. Zeer geschikt als logeeradres voor een meerdaagse stedentrip om Cagliari met al zijn cultuur en historie te ontdekken. Het hotel ..

Cagliari

4 pers.
Cala di Falco Resort

Cala di Falco Resort ligt aan het meest noordelijke gedeelte van de beroemde Costa Smeralda, de noordoostkust van Sardinië. Het is een ruim opgezet vakantiepark met zwembad, 2 restaurants, een pizzeria, bar, tennisbaan en beachvolleybalveld. Kortom,..

Cannigione