Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sea View Village

Vassilikos, Griekenland

 

sea-view-villagesea-view-villagesea-view-villagesea-view-villagesea-view-village
Favoriet 
 

v.a. 546

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sea View Village in Vassilikos

8-daagse Zonvakantie naar Zakynthos bij Sea View Village

Deze appartementen zijn uniek. Overdag genieten van de gastvrije service van Maria en natuurlijk het comfort van het mooie appartement. Of de omgeving van Vassilikos verkennen deze is nog typisch Grieks en als je van de ene in de andere verwondering valt, stop dan eens bij een taverna voor al die Griekse hapjes en om de prachtige plekken die je hebt gezien even te verwerken. 's Avonds op je balkon nagenieten van weer zo'n heerlijke vakantiedag om 's ochtends weer wakker te worden met die prachtige vergezichten. Deze appartementen doen hun naam echt eer aan. Hier kun je de hele dag wel naar kijken!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 14-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 546,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari