Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen & Hotel Dannas Boutique - adults only

Tsilivi, Griekenland

 

appartementen-hotel-dannas-boutique-adults-onlyappartementen-hotel-dannas-boutique-adults-onlyappartementen-hotel-dannas-boutique-adults-onlyappartementen-hotel-dannas-boutique-adults-onlyappartementen-hotel-dannas-boutique-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 530

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 3.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen & Hotel Dannas Boutique - adults only in Tsilivi

Het moderne  Dannas Boutique is nieuw en stijlvol ingericht. Al op korte loopafstand sta je met je voeten in het zand van het Tsilivi Beach. Ook het gezellige centrum van Tsilivi is prima aan te lopen, waar je vele restaurantjes en barretjes aantreft. Bij het zwembad rust je lekker uit en is het heerlijk vertoeven op je ligbedje.

De kamers zijn tevens van alle gemakken voorzien; mooi afgewerkte details én voorzien van een heerlijk balkon of terras. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in het restaurant naast Dannas Boutique. In dit gezellige restaurant, in Boutique stijl, is à la carte lunchen en dineren ook mogelijk. Hier smul je van populaire gerechten en is de keuken fantastisch!

 


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari