Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Triopetra Blue Horizons Villas

Triopetra, Griekenland

 

triopetra-blue-horizons-villas
Favoriet 
 

v.a. 646

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Triopetra Blue Horizons Villas in Triopetra



Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik een paar dagen bij Triopetra Blue Horizons Villas wou verblijven, maakte mijn hart een sprongetje. Ik had al eerder gehoord dat je bij dit plekje prachtige vergezichten hebt over de azuurblauwe zee. Een week later rijd ik over kronkelende weggetjes, ik krijg nooit genoeg van de typische Griekse wegen. In de verte zie ik de charmante villa's al liggen, direct ervaar ik het ultieme vakantiegevoel en ik ben nog niet eens op de plaats van bestemming.

Bij aankomst worden mijn zintuigen meteen geprikkeld. Ik ruik de geur van de zee, hoor de wind door de palmbomen gaan en ik zie de groene omgeving. Mijn villa straalt luxe, comfort en sfeer uit. Op mijn eigen terras zie ik het privézwembad schitteren in de zon en in de verte spot ik de diepblauwe zee. Ik neem plaats op een van de ligstoelen bij het zwembad om dit prachtige uitzicht op me te nemen.

Terwijl ik op de ligstoel geniet van alles om mij heen, laat ik mijn fantasie de vrije loop gaan. Ik zie mezelf al helemaal zitten, dobberend op een luchtbed in het zwembad, uitkijkend over de diepblauwe zee. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker, de komende dagen ga ik hier een kalm leventje tegemoet…
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 3;totaal aantal verdiepingen: 2;modern ingerichte accommodatie;kindvriendelijk complex;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein circa 0 meter;kamers voor mindervaliden aanwezig;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein circa 0 meter;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 2 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);kinderstoel in de kamer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Optional:handdoekenservice: op aanvraag circa 5;00 € per stuk per wissel (ter plekke te betalen),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:handdoekenservice;kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad (lengte: 9 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 646,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari