Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Vasia Resort & Spa

Sissi, Griekenland

 

hotel-vasia-resort-spahotel-vasia-resort-spahotel-vasia-resort-spahotel-vasia-resort-spahotel-vasia-resort-spa
Favoriet 
 

v.a. 567

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4.5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Vasia Resort & Spa in Sissi

Het luxueuze Hotel Vasia Resort & Spa ligt in het hart van het vissersdorpje Sissi en in een mooie omgeving aan de noordkust van Kreta. Het aangename all inclusive hotel heeft veel te bieden, voor zowel jonge als de iets oudere gasten. Van ontspanning tot actief bezig zijn, het kan hier allemaal. Er zijn maar liefst 7 zwembaden waar je met de familie heel wat uurtjes waterpret kan beleven. Daarnaast is er ook op loopafstand van het resort een klein strandje te vinden.

Alle hapjes en drankjes zijn inbegrepen en speciaal bereid volgens mediterrane recepten. Na een heerlijke maaltijd heb je de bars voor het uitkiezen, het zijn er in totaal vier. Werkelijk aan alles wordt gedacht om je heerlijk te verwennen tijdens een vakantie op het mooie eiland Kreta. Dit wordt een topvakantie!

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari