Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Anemos Villas

Rodakino, Griekenland

 

anemos-villas
Favoriet 
 

v.a. 955

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Anemos Villas in Rodakino



Zachtjes schommel ik heen en weer in mijn hangmat. Van links naar rechts. Een zacht zeebriesje streelt mijn gezicht en de zon kietelt mijn blote benen. Als ik goed luister, hoor ik de golven. En zelfs het vrolijke gekwetter van een zeemeeuw. Ik open een oog en spiek door mijn zonnebril. In het zwembad is nog steeds niemand te zien. Logisch, want deze is helemaal van mij alleen! Verderop zie ik de zee die me met haar diepblauwe kleur uitnodigt een duik te komen nemen. Het uitzicht vanaf dit terras is fenomenaal, helemaal wanneer 's avonds de zon in het water zakt.

De villa's van Anemos zijn vrijstaand en hebben een zee van rust en ruimte om zich heen. De eigenaar van Anemos zorgde ervoor dat ik me meteen thuis voelde in mijn nieuwe villa aan zee. Bij aankomst stond er een lief welkomstpakketje voor me klaar. Morgen trek ik er met de auto op uit om het zuiden van Kreta te ontdekken. De lieve eigenaar vertelde me dat er in de buurt heel wat kleine mooie strandjes te vinden zijn. In de dorpjes in de buurt wil ik op zoek gaan honing en kaas uit de streek. Want die blijken hier heerlijk te zijn! Maar voorlopig lig ik hier nog wel even prima in mijn hangmat. Bij Anemos Villas kom ik helemaal tot rust.
  • Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;kluisje;wi-fi in openbare ruimte;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Pools:buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Sports:tafeltennis;fietsverhuur (huur),Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:geen lift aanwezig;kluisje;wi-fi in openbare ruimte;bedlinnen inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week: extra verschoning op verzoek;babybedje;kinderstoel;tafeltennis;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 3 keer per week
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 955,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos