Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Cactus

Rhodos Stad, Griekenland

 

hotel-cactushotel-cactushotel-cactushotel-cactushotel-cactus
Favoriet 
 

v.a. 506

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Cactus in Rhodos Stad

Pal aan een goudgeel zandstrand ligt het Hotel Cactus. Eigenlijk ligt het hotel zelfs tussen twee stranden in, door de unieke ligging op het puntje van het centrum van Rhodos-stad. De Mandraki haven, winkels, restaurants en gezellige uitgaansgelegenheden liggen hier dan ook allemaal in de buurt. Het ommuurde oude centrum ligt op ongeveer een kilometer afstand.

Als je geen zin hebt om het strand op te zoeken, maar je wilt wel lekker van het zonnetje genieten, dan kan dat ook op het zonneterras aan het zwembad. Neem zo nu en dan een verkoelende duik of bestel een verfrissend drankje bij de poolbar.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos