Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Samian Blue Village

Pythagorion, Griekenland

 

samian-blue-villagesamian-blue-villagesamian-blue-villagesamian-blue-villagesamian-blue-village
Favoriet 
 

v.a. 710

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Samian Blue Village in Pythagorion

Al jaren is Samian Blue Village een zeer gewaardeerd vakantieverblijf op Samos. De traditioneel Griekse uitstraling van het complex spreekt veel mensen aan die graag kennis willen maken met dit opvallend groene eiland. De ligging, direct aan het strand, is natuurlijk ook een pluspunt! Naast het strand zul je zeker veel uurtjes doorbrengen aan het zwembad, hier heerst een bijzonder prettige en gemoedelijke sfeer doordat het geheel omgeven is door veel weelderige bomen en planten. Tel daar de uitstekende service bij op en je hebt absoluut een fantastische vakantie!

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos