Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Continental Palace

Psalidi, Griekenland

 

hotel-continental-palace
Favoriet 
 

v.a. 585

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Continental Palace in Psalidi

Hotel Continental Palace is een van de beroemdste eersteklas hotels gelegen in een mooie omgeving. De receptielounge en de bar zijn ruim, omgeven door grote veranda's en prachtige tuinen. Probeer de typische Griekse gerechten en salades in het mooie restaurant. Buiten de vele faciliteiten die Hotel Continental Palace aanbiedt, is het hotel in 2018 ook volledig gerenoveerd. In vele beoordelingen komt terug dat Contintetal Palace een perfecte ligging heeft. Diverse winkels, strand, centrum en de haven op loopafstand! Ultieme gastvrijheid en eenvoudige omgeving zorgen voor de ideale vakantie.

Hotel Continental Palace is een van de beroemdste eersteklas hotels gelegen in een mooie omgeving. De receptielounge en de bar zijn ruim, omgeven door grote veranda's en prachtige tuinen. Probeer de typische Griekse gerechten en salades in het mooie restaurant. Buiten de vele faciliteiten die Hotel Continental Palace aanbiedt, is het hotel in 2018 ook volledig gerenoveerd.

In vele beoordelingen komt terug dat Contintetal Palace een perfecte ligging heeft. Diverse winkels, strand, centrum en de haven op loopafstand! Ultieme gastvrijheid en eenvoudige omgeving zorgen voor de ideale vakantie.

Continental Palace is gelegen op het schitterende eiland Kos en is op slechts 50 meter van het strand en ca. 1,5 km van de historische stad gelegen. Er zijn frequente lokale busdiensten beschikbaar om de mooie eiland te ontdekken.

- Strand: ca. 70 m
- Centrum: 1,5 km
- Shopping center: 1,5 km
- Kos-stad: 1,5 km
- De haven: 1,5 km
- Psalidi Wetlands: ca. 5 km
- Lido Water Park: ca. 20 km

Met het openbaar vevoer:
- Bushalte: ca. 70 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Kos: ca. 27 km

- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. inbegrepen wanneer u een boeking inclusief vlucht maakt.
Bij uw reisdocumenten ontvangt u een voucher met instructie waar u zich kunt melden voor uw transfer naar de accommodatie. Hierop staat ook vermeld hoe u de transfer van uw accommodatie naar de luchthaven terug kunt bevestigen.

- U reserveert op basis van half pension (ontbijt en diner) of volpension (alle maaltijden)
- Kinderbedje gratis aanwezig
- Huisdieren niet toegestaan


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos