Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blue Waves Resort

Plomari, Griekenland

 

blue-waves-resort
Favoriet 
 

v.a. 749

  • Beoordeeld met een 8.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Blue Waves Resort in Plomari



Toen ik van mijn vriendin Elena hoorde dat ze op Lesbos een bijzondere zonsondergang op het strand heeft bewonderd, moest ik het met mijn eigen ogen zien! Een week later zat ik in het vliegtuig, onderweg naar Blue Waves Resort voor een rustige vakantie op dit Griekse eiland.

Bij aankomst was ik meteen sprakeloos. Een grote tuin met kleurrijke planten en het zwembad dat fonkelt door de felle zon; een gevoel van rust overvalt mij meteen. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de azuurblauwe zee, het is nu al een adembenemend uitzicht. Ik kan niet wachten om vanavond van de schitterende zonsondergang te bewonderen zoals Elena dat ook deed.

Na een wandeling rond dit plekje, besluit ik naar mijn appartement te gaan. Ook hier voel ik dezelfde rust die rond dit hele adresje te voelen is. Met mijn eigen balkon weet ik zeker dat het gaat lukken om de komende dagen hier echt te ontspannen…
  • Regular:geen lift aanwezig;drinkgelegenheden: pool/snackbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) );schoonmaak kamer 6 keer per week;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sterren;totaal aantal kamers: 15;klasse: comfort;geen lift aanwezig;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;plaats op parkeerterrein: gratis;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering),Restaurant:drinkgelegenheden: pool/snackbar,Pools:kinderzwembad(deels apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-02-2025 749,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari