Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sunrise Village Hotel

Platanias (Chania), Griekenland

 

sunrise-village-hotel
Favoriet 
 

v.a. 522

  • Beoordeeld met een 9
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sunrise Village Hotel in Platanias (Chania)

Het hotel ligt op een eigen terrein, 600 meter van het strand en 800 meter van het centrum van Platanias. De mooie stad Chania ligt op 10 km afstand van het hotel en het is ongeveer 24 km naar de internationale luchthaven Chania. Dit moderne hotel biedt een rustige en vriendelijke atmosfeer en beschikt in totaal over 65 gastenkamers. Het hoofdgebouw wordt omringd door mooie tuinen en ruime terrassen. Dit van airconditioning voorziene hotel biedt zijn gasten faciliteiten als een ontvangsthal met een een receptie die 24 uur per dag geopend is, een hotelkluis, een wisselkantoor, een café, een bar, een pub, een televisielounge, een speelkamer, een speelplaats voor de kinderen en een restaurant. De gasten van dit van airconditioning voorziene appartementenhotel kunnen ook gebruik maken van de parkeergelegenheid, de gratis draadloze internettoegang, de was- en roomservice, de medische dienst en de fietsverhuur. Alle wooneenheden hebben een eigen balkon en beschikken over een eigen badkamer met een bad. Individueel regelbare airconditioning en verwarming en een tweepersoonsbed zijn ook aanwezig. Tot de verdere voorzieningen behoren een televisie, een koelkast, een telefoon, draadloze internettoegang, een kluisje, een wasmachine en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Het hotel heeft een groot buitenbad en een zwembad voor de kinderen. Er is tevens een snackbar bij het zwembad. De gasten kunnen ook genieten van ontspannende massagebehandelingen. Het nabijgelegen strand is een zandstrand. Het hotel biedt all-inclusive arrangementen.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 522,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari