Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Clara Beach

Petra, Griekenland

 

hotel-clara-beachhotel-clara-beachhotel-clara-beachhotel-clara-beachhotel-clara-beach
Favoriet 
 

v.a. 510

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Clara Beach in Petra

Het heerlijke Hotel Clara Beach heeft naast een sjieke uitstraling ook nog een fantastische ligging. Tegen een heuvel opgebouwd heb je vanaf de meeste plekjes een spectaculair uitzicht over zee. Ideaal, want het lekkere zeewater is nooit ver weg en eenvoudig aan te lopen. Net zoals het centrum van Anaxos en Petra; beide charmante plekjes ligging in de buurt van het hotel.

De ruime kamers van dit leuke vakantieadres zijn compleet ingericht met pastelkleurige tinten. Bij lekker weer kun je met een ontbijtje de dag starten op het terras met een mooi uitzicht over zee. Ook de taverne is aan te raden; er worden veel lekkere gerechten geserveerd.

De Griekse gastvrijheid is niet te missen. Het goedlachse personeel staat altijd voor je klaar. Dit maakt een verblijf hier helemaal ontspannen. Nog verder relaxen kun je ook goed bij het zwembad, waarbij de ligbedjes onder rieten parasolletjes al voor je klaar staan.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos