Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sunrise Village

Petalidi, Griekenland

 

hotel-sunrise-villagehotel-sunrise-villagehotel-sunrise-villagehotel-sunrise-villagehotel-sunrise-village
Favoriet 
 

v.a. 573

  • Beoordeeld met een 7.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sunrise Village in Petalidi

Hotel Sunrise Village is een ruim opgezet vakantiedorp vlak bij het zandstrand (met kleine kiezels) en het dorp Petalidi. Het is gelegen in een rustige en groene heuvelachtige omgeving bij 'mount Taygetos' en wordt omringd door eeuwenoude olijfbomen. Deze prachtige omgeving is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag.

Door de lange lijst met leuke activiteiten, kun je hier niet alleen ontspannen maar kun je ook van alles doen. Zo is er een zwembad met uitzicht op zee, een gameroom, een tennisbaan en een wellnesscenter. In hotel Sunrise Village overnacht je in comfortabele kamers en verblijf je op basis van all inclusive. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van inbegrepen maaltijden, dranken en snacks. Als dat geen zalige vakantie wordt?!

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari