Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Anna Maria Paradise

Pefkohori Kassandra, Griekenland

 

hotel-anna-maria-paradisehotel-anna-maria-paradisehotel-anna-maria-paradisehotel-anna-maria-paradisehotel-anna-maria-paradise
Favoriet 
 

v.a. 377

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Anna Maria Paradise in Pefkohori Kassandra

Vanaf het gezellige familiehotel Anna Maria Paradise sta je na een korte wandeling op het mooie kiezelstrand van Pefkohori. Breng eens een keer een bezoekje aan de gezellige boulevard van Pefkohori, er is daar genoeg vertier voor jong en oud. Je kunt er ook nog verder op uit en bijvoorbeeld naar het centrum gaan, er zijn daar genoeg leuke winkels en restaurantjes om je te vermaken. Alhoewel Chalkidiki een schitterende bestemming is om te verkennen, is het bij het hotel ook goed toeven. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht. Er is een fijn zwembad en een poolbar, zodat je ook terwijl je van het zonnetje geniet een lekker drankje kunt bestellen.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos