Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Polos

Parikia, Griekenland

 

polospolospolospolospolos
Favoriet 
 

v.a. 650

  • Beoordeeld met een 7

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Polos in Parikia

8-daagse Zonvakantie naar Cycladen bij Polos

Dit hotel heeft een fantastische locatie op het Griekse eiland Paros. Het ligt aan de rand van het centrum van de hoofdstad Parikia. Zo vind je in de buurt veel winkels en restaurants, maar heb je toch lekker de rust. In de mooie tuin van Polos ligt een zwembad waar je ultiem gaat ontspannen en af en toe een frisse duik kunt nemen. Het hotel is eenvoudig met Grieks blauwe en witte tinten. Bezoek ook het typisch Griekse Parikia met haar sfeervolle straten en witte huizen. Zin om naar het strand te gaan? Wandel de straat uit en je bent er al. Gooi je slippers uit en geniet!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 650,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos