Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Valtos Beach

Parga, Griekenland

 

valtos-beachvaltos-beachvaltos-beachvaltos-beachvaltos-beach
Favoriet 
 

v.a. 518

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Valtos Beach in Parga

8-daagse Zonvakantie naar Epirus bij Valtos Beach

Valtos Beach is één van onze bestsellers! Dit stijlvolle hotel heeft een mooie ligging nabij het centrum van Parga. Je steekt de weg over en staat met je voeten op het strand. Klaar om een frisse duik te nemen in de azuurblauwe zee. Het complex is tegen de heuvel gebouwd en omgeven door een prachtige tuin. Het restaurant bij Valtos Beach? Een absolute aanrader. Verblijf je op halfpension, dan kies je iedere avond zelf van de uitgebreide kaart. Christos en Nikos zullen je met open armen ontvangen. Een vakantie waarbij genieten centraal staat!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 518,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari