Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gallery Suites Parga

Parga, Griekenland

 

gallery-suites-parga
Favoriet 
 

v.a. 938

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Gallery Suites Parga in Parga



Na een warm welkom van gastheer Ahileas, ga ik eerst een kijkje nemen bij het zwembad van de Gallery Suites. Vanwege de bijzondere ligging tegen de groene heuvels van Parga, is het uitzicht hier adembenemend mooi!

Je vindt de Gallery Suites vlak bij het centrum van Parga, op het Griekse vasteland. Er zijn vijf appartementen om tussen te kiezen; allemaal met een unieke naam en een inrichting die daarbij past. Zo is er appartement Phos dat Grieks is voor 'licht' en Chroma dat 'kleur' betekent. Stap naar binnen en je zult zien dat over alle details is nagedacht. In Phos is de lichtinval namelijk prachtig en in Chroma spat de kleur van de schilderijen af! Welk appartement je ook kiest; je ervaart overal de luxe en comfort die je hebben wilt tijdens je vakantie en tegelijkertijd voel je je hier ook een beetje een local. Wandel maar eens langs de oude huisjes en verborgen kerkjes in het kleurrijke centrum, schuif gezellig aan op één van de vele terrasjes of breng een bezoek aan het Ai Giannakis strand om de hoek. Dankzij de fijne locatie van de suites ben je echt even weg van de massa, maar kun je gemakkelijk de drukte opzoeken. Laat de vakantie maar beginnen!


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 3 sleutels;totaal aantal kamers: 5;totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 1;klasse: comfort;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;schoonmaak kamer 6 keer per week;huisdieren niet toegestaan,Pools:buitenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 50 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;babybedje (beperkt beschikbaar);buitenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 50 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 6 keer per week,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-03-2025 938,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari