Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Enjoy Lichnos Bay Village

Parga, Griekenland

 

enjoy-lichnos-bay-villageenjoy-lichnos-bay-villageenjoy-lichnos-bay-villageenjoy-lichnos-bay-villageenjoy-lichnos-bay-village
Favoriet 
 

v.a. 737

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Enjoy Lichnos Bay Village in Parga

Enjoy Lichnos Bay Village heeft een prachtige ligging en maakt, samen met een camping, deel uit van een groot en zeer groen gebied. Het ligt vrijwel direct aan het Lichnos strand, wat ook een groot pluspunt is. Midden tussen al het groen waan je je hier in een natuurlijke oase vol rust. De ongedwongen vrijheid-blijheid-sfeer zorgt voor een heerlijk vakantiesfeertje. Daarnaast zorgen de vele olijfbomen ook nog eens voor heerlijke plekjes in de schaduw. Ook aan comfort is gedacht. Zo is er bijvoorbeeld een minmarkt aanwezig voor de (kleine) boodschappen. Daarnaast serveren ze in het restaurant, met prachtige uitzichten, de lekkerste Griekse gerechten en kun je in de bar terecht voor gezelligheid. Er worden veel sport- en spelactiviteiten georganiseerd, wat een verblijf hier zeer geslaagd maakt voor jong en oud.

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos