Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Golden Sun

Parga, Griekenland

 

appartementen-golden-sun
Favoriet 
 

v.a. 707

  • Beoordeeld met een 9
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Golden Sun in Parga



Ik voel de zweetdruppeltjes opkomen. Wat een warmte! Gelukkig ben ik bijna bij het appartementje waar ik verblijf. Nog een klein stukje lopen. Appartementen Golden Sun is een fijn, kleinschalig adresje met lieve, Nederlandse eigenaren, die je met open armen ontvangen. Eenmaal aangekomen pak ik snel mijn spulletjes bij elkaar en zoek ik verkoeling in het zwembad. Heerlijk! Na een klein uurtje rondslenteren, omhoog en omlaag lopen heb ik dat wel verdiend.

Tijdens het zwemmen geniet ik van het uitzicht op de groene heuvels. In de verte zie ik Parga liggen, het stadje waar ik vanochtend was. Het is een gezellig, kleurrijk plaatsje. Ik ben helemaal naar boven gelopen en heb heel wat prachtige foto's gemaakt van het uitzicht. Morgen ga ik met mijn auto eens wat mooie strandjes in de omgeving ontdekken! Of zal ik toch een fiets huren? Daar ga ik eens onder het genot van een glaasje wijn over nadenken. Eerst maar eens genieten van de betoverende zonsondergang op mijn balkon!


  • GeneralFacility:totaal aantal kamers: 9;totaal aantal verdiepingen: 3;totaal aantal gebouwen: 1;klasse: comfort;receptie;geen lift aanwezig;kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;minisupermarkt (in de directe omgeving);souvenirwinkel (in het centrum);diverse winkeltjes (in het centrum);schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,Sports:fietsverhuur (huur),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;wi-fi;minisupermarkt (in de directe omgeving);souvenirwinkel (in het centrum);diverse winkeltjes (in het centrum);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 2 keer per week;airconditioning: bij de reissom inbegrepen,Pools:buitenzwembad(zoet water; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-07-2024 707,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos