Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sands Studio's

Nidri, Griekenland

 

sands-studiossands-studiossands-studiossands-studiossands-studios
Favoriet 
 

v.a. 481

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Sands Studio's in Nidri

Sands Studio's is een kleinschalig en super goed verzorgd complex, waar je niets te kort komt! Werkelijk alles is hier in de directe omgeving te vinden. Een dagje strand? Je hoeft maar een klein stukje te lopen en het zonnebaden kan beginnen. 's Avonds gezellig de winkeltjes en restaurantjes van Nidri afstruinen? Geen probleem, je loopt zo de gezelligheid tegemoet. Dit alles terwijl je hier toch ook heerlijk rustig verblijft. De perfecte combinatie!

De Griekse gastvrijheid ervaar je iedere dag; Laertis Kartanos zorgt persoonlijk voor een onbezorgde zonvakantie op Lefkas. De frisse kamers zijn licht ingericht en hebben uitzichten over de bergen, de zee of de tuin van Sands Studio's. En in die tuin kun je overigens ook een heerlijke duik nemen, want het zwembad, met gezellige poolbar, is iedere dag een populaire plek.


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari