Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Rouda Village

Mikros Gialos, Griekenland

 

appartementen-rouda-village
Favoriet 
 

v.a. 757

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Rouda Village in Mikros Gialos



Vanachter mijn zonnebril tuur ik naar de kristalblauwe baai, de bootjes die voorbijvaren en de groene bergen die erachter liggen. Wat is het hier mooi! Ik ben in Appartementen Rouda Village op Lefkas. Een adresje met misschien wel het allermooiste uitzicht van het eiland, dat perfect zou passen op een ansichtkaart.

De appartementen bevinden zich in vissersdorp Mikros Gialos. In een charmant pastelkleurig gebouwtje dat op steenworp verwijderd is van het strand, de vele tavernes en winkels. Handig voor als je graag alles bij de hand hebt. Niet alleen de centrale ligging is fijn, het is hier ook heerlijk rustig. Lekker voor als je ongestoord wilt relaxen. Strijk neer op een bedje bij het zwembad, trek banen met de zee op de achtergrond en sluit de dag af met een glaasje wijn op je balkon. Ga er maar even goed voor zitten, want je wordt hier getrakteerd op de mooiste zonsondergangen. Zin in een tour over het eiland? Stap dan in de auto en ga op ontdekking naar de vuurtoren, de haven van Nidri en naar Kaap Doukato.


  • Restaurant:drinkgelegenheden: bar,GeneralFacility:totaal aantal gebouwen: 1;klasse: comfort;receptie (geopend van 09:00 tot 21:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje;lobby;televisiehoek;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering),Regular:geen lift aanwezig;kluisje;lobby;televisiehoek;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis); bij de receptie (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 3 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (gratis);bagagerie;buitenzwembad (aantal 1; geopend van 08:30 tot 20:00 uur; oppervlakte: 45 m²)(zoet water; buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 3 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar gratis (op te geven bij reservering);kluisje op de kamer: gratis;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;airconditioning: bij de reissom inbegrepen;kinderstoel in de kamer: gratis (op te geven bij reservering),Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Pools:buitenzwembad (aantal 1; geopend van 08:30 tot 20:00 uur; oppervlakte: 45 m²)(zoet water; buitenzitje (gratis): parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2025 757,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari