Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Gaia Palace

Mastichari, Griekenland

 

hotel-gaia-palacehotel-gaia-palacehotel-gaia-palacehotel-gaia-palacehotel-gaia-palace
Favoriet 
 

v.a. 730

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Gaia Palace in Mastichari

Hotel Gaia Palace is een mooi resort dat in villastijl gebouwd is. De ligging is vrij rustig en je staat al binnen enkele minuten op het strand. Je hoeft nergens over na te denken en alleen maar vakantie te vieren en het voltallige personeel zorgt voor een ontspannen sfeer.

Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken. De buffetten staan dagelijks voor je klaar en een drankje is altijd binnen handbereik. Je gaat je zeker niet vervelen. Er zijn diverse faciliteiten, zoals aangename zwembaden, sportmogelijkheden en een wellness om je volledig te laten verwennen. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen zich de hele dag amuseren met de activiteiten van het animatieteam en in de miniclub. Kortom, de ideale vakantie voor het hele gezin begint bij Hotel Gaia Palace!


Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari