Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

E GEO Easy Living Resort

Marmari, Griekenland

 

e-geo-easy-living-resort
Favoriet 
 

v.a. 727

  • Beoordeeld met een 6.4
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

E GEO Easy Living Resort in Marmari

Dit vakantiedorp in Marmari is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en actieve vakantie. Met vijf buitenzwembaden, drie pierenbadjes voor kinderen, een aquapark en directe toegang tot het vlakaflopende zandstrand, biedt het hotel volop mogelijkheden voor waterpret en ontspanning. Sportliefhebbers kunnen genieten van faciliteiten zoals tennis, beachvolleybal, boogschieten en zelfs paardrijden. Voor de ultieme ontspanning is er een wellnesscentrum met een spa, sauna en hamam. Met een scala aan activiteiten en entertainmentopties is er voor ieder wat wils in dit levendige vakantiedorp.

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari