Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Amousso Bay Villas

Marantochori, Griekenland

 

amousso-bay-villas
Favoriet 
 

v.a. 1.015

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Amousso Bay Villas in Marantochori



Het uitzicht vanaf de Amousso Bay Villas verveelt geen seconde! Je kijkt namelijk uit op de baai van Amousa; een klein strand aan de oever van de Ionische Zee. De heuvels zijn met groen bedekt en de strakblauwe lucht maakt het plaatje helemaal af. Het lijkt wel een schilderij!

Je vindt de Amousso Bay Villas in Marantochori, een klein en rustig dorp in het zuidelijke deel van Lefkas. De moderne villa's zijn van alle gemakken voorzien, dus je komt hier helemaal tot rust. Begin de dag met een duik in het privézwembad en sluit af met een gezellige barbecue. Hoewel je hier eigenlijk niet weg hoeft, is het zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Breng een bezoek aan het vissersdorpjes Vasliki en schuif gezellig aan bij één van de vele restaurants. Gastheer Stathis geeft jou graag tips!


  • Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar),Pools:buitenzwembad (lengte: 3 meter; breedte: 8 meter)(zoet water; buitenzitje: ligstoelen),Mandatory:climate resilience tax: circa 10;00 € per dag (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 3;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 2 keer per week;huisdieren niet toegestaan;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 2 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);buitenzwembad (lengte: 3 meter; breedte: 8 meter)(zoet water; buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer 2 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd van 0 t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-01-2025 1.015,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari