Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Aspasia Studios

Lixouri, Griekenland

 

appartementen-aspasia-studiosappartementen-aspasia-studiosappartementen-aspasia-studiosappartementen-aspasia-studiosappartementen-aspasia-studios
Favoriet 
 

v.a. 486

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Aspasia Studios in Lixouri

Het traditionele Aspasia Studios wordt gerund door een vriendelijk familie. Zij staan altijd voor je klaar en kunnen je van alles vertellen over deze charmante bestemming.

De studio's zijn rustig gelegen en liggen op loopafstand van het centrum van Lixouri. Een dromerige havenplaats en uitnodigend om heerlijk doorheen te wandelen.

Er is een lekker zwembad waar je met volle teugen kunt genieten van een welverdiende vakantie. Heerlijk om even helemaal niets te doen en weg te dromen tijdens lome middagen in de zon. De appartementen zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanaf het balkon heb je een geweldig uitzicht over het glooiende landschap of over de prachtige tuin. Gasten kunnen worden voorzien van lokale producten gefabriceerd door de eigenaren zoals olie, honing, wijn en fruit. Hoe leuk is dat?


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos