Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Méditerranée

Lassi, Griekenland

 

hotel-mediterraneehotel-mediterraneehotel-mediterraneehotel-mediterraneehotel-mediterranee
Favoriet 
 

v.a. 649

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Méditerranée in Lassi

In Hotel Méditerranée weten ze wat vakantie is! De jarenlange ervaring van het attente personeel zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt. Je zit eerste rang aan het prachtige zandstrand en geniet elke dag van een mooie zonsondergang. Het ontbijt is lekker uitgebreid en dat is een fijn begin van de dag. Hierna kun je alle kanten op. Heerlijk relaxen bij het zwembad of op het strand met uitzicht over de turquoise zee. Of ga je naar de gezellige badplaats Lassi? Je wandelt er zo naar toe en je hebt de restaurants voor het uitzoeken. Geniet en kom met mooie herinneringen thuis!

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos