Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Lassi

Lassi, Griekenland

 

hotel-lassihotel-lassihotel-lassihotel-lassihotel-lassi
Favoriet 
 

v.a. 497

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Lassi in Lassi

Hotel Lassi is een modern ingericht complex en op misschien wel een van de mooiste plekjes van het eiland. Hier staat gastvrijheid voorop, want de vriendelijke familie zal je hier met open armen ontvangen. Wat hier ook zeker opvalt is de rust; je kunt hier echt het 'lekker weg' gevoel ervaren. En met het strand op slechts een paar minuten lopen en het centrum op loopafstand, is de levendigheid altijd op te zoeken.

Het complex bestaat uit 3 gebouwen die zijn verspreid rondom de grote tuin. Tussen de planten en bloemen kun je uitermate goed ontstressen rondom het zwembad, waarbij er voor de kinderen een apart kindergedeelte is. Ideaal, zodat je zelf even weg kunt dromen op een ligbedje op het zonneterras. Na een heerlijke dag zijn de appartementen tevens voorzien van een balkon, zodat je nog even kunt nagenieten met meestal prachtige uitzichten over het zwembad of de zee.

's Ochtends geniet je hier van een lekker ontbijtje. Liever zelf iets halen in een supermarktje? Kies dan voor de logies optie van .


Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos