Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lameriana Village

Lameriana, Griekenland

 

lameriana-village
Favoriet 
 

v.a. 633

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lameriana Village in Lameriana



Terwijl de zon langzaam achter de bergen zakt, slaak ik een zucht van geluk. Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht over de bergen en de olijfgaarden van Kreta. Ik kan mijn aandacht niet bij mijn boek houden, dat naast me op het ligbed ligt. Van dit uitzicht kan ik blijven genieten…

Opeens hoor ik geklop op de deur. Verbaasd sta ik op. Maria staat voor mijn deur met een bord met eten. Hmm… De heerlijke geur komt meteen op mij af. “Maria! Wat leuk om jou te zien. Ik had toch geen eten besteld?” Ze kijkt mij met een grote grijns aan. “Dat klopt Eliza. Ik wilde je vanavond graag verrassen. Ik heb lychnarakia voor je gemaakt. Dat is een traditioneel Grieks gerecht. Het is een hartige taart met zoete kaas. Eet smakelijk!”. Ik loop terug naar mijn balkon en neem een hap van de lychnarakia. Wauw, zo'n lekkere hartige taart heb ik nog nooit op!
  • Pools:handdoekenservice;binnenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 15 m²)(zoet water);kinderzwembad(deels apart; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 70 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sleutels;totaal aantal kamers: 21;totaal aantal verdiepingen: 2;klasse: comfort;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren niet toegestaan,Mandatory:climate resilience tax: circa 1;50 € per eenheid per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);ontbijtruimte;parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;binnenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 15 m²)(zoet water);kinderzwembad(deels apart; niet verwarmd);buitenzwembad (aantal 1; oppervlakte: 70 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-02-2025 633,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Griekenland

D' Andrea Lagoon All Suites - adults only

D' Andrea Lagoon All Suites is een nieuw en werkelijk fantastisch adults only complex, waar het je aan werkelijk niets ontbreekt. De luxe materialen, het exclusieve design en de ontspannen faciliteiten zijn fabuleus. Met fijne loungemuziek op de acht..

Marmari

Akasha Beach Hotel & Spa

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij Akasha Beach Hotel & SpaLuxe genieten? Dat kan in het moderne Akasha Beach. Een absolute parel onder de Griekse zon. Kies je voor een ligbedje aan het zwembad of ga je er liever op uit? Met een paar passen sta je o..

Chersonissos